me made may (2016)

5/02/2016

Me Made May- kort fortalt; bruk det hjemmelagde tøyet ditt oftere! Les mer om det her. Jeg har ikke underskrevet noe løfte, men har lyst til å utfordre meg selv til å bruke noe hjemmelagd hver dag i mai. Heldigvis for meg så er det ganske enkelt-jeg har stort sett alltid på meg noe hjemmestrikket, og innimellom noe sydd (selv om det bare er noen enkle skjørt sydd med rette sømmer og strikk i livet). Men sånne utfordringer er alltid morsomme, og ikke minst inspirerende. Emneknaggene #memademay og #mmmay2016 på Instagram viser enormt mye flott hjemmestrikka og hjemmesydd (sikkert hjemmevevd også, for alt jeg vet) og det blir spennende å se om jeg klarer å variere det jeg bruker, eller om jeg kommer til å trave rundt i de samme gamle genserne. 

Om ikke annet er det en god mulighet for å få ryddet opp og lagt vekk litt kofter og andre plagg som ikke er i bruk, til noen andre forhåpentligvis er interesserte i dem. Lufttette bokser på loftet tenker jeg er plassen for dem!

I går fikk jeg ikke tatt bilde, men jeg hadde på meg Frøken Seilergenser og Paris Toujours, som begge er blitt en del av hverdagsuniformen, enten til skjørt eller bukser. I dag tok jeg på meg en årgangsgenser, nemlig Betty nr 3 strikka for hele 3 år siden-og godt brukt, men den holder seg bra til å være strikka i alpakka/mohair (DSA Air) og ull/bomull (Rasmillas Yndlingsgarn) på tykke pinner. 

Håper det er flere der ute som kaster seg med på Me Made May, gi gjerne en lyd her eller på Instagram så jeg kan følge med på dere!

2 kommentarer:

  1. Man trenger å utfordres litt, også på dette punktet. Morsomt å se på emnetaggen hva som vises rundtom.

    SvarSlett
  2. Jeg strikker masse, men mister interessen for plagget når det er fedig. Veldig sjelden at jeg bruker noe av det jeg strikkes. Som regel blir det gitt bort eller solgt. Men……nå skal jeg skjerpe meg:-)

    SvarSlett