MeMadeMay- uke 1

5/09/2016

Første uke i Me Made May er forbi, og jeg klarte å bruke hjemmestrikk 6 av 7 dager-glemte å fotografere to av dagene, men er godt fornøyd med at jeg faktisk bruker plaggene jeg lager såpass mye. Nå er varmen kommet, men likevel fikk mini brukt ei tskjorte i bomull som jeg strikka til han i fjor, slike må det flere av på pinnene tror jeg. Har visst ikke noe bilde av den, men det er bomullsgarnet fra Søstrene Grene som er brukt, og det holder seg overraskende bra-dessuten er fargene veldig fine, og det er mykt og godt å strikke av.

Øverst fra venstre er høstjakka fra Pickles, strikka i Merino Tweed og Silk Mohair, sammen med en rillestrikka hals i Pickles Angora-mandag var kjølig, så det var godt med litt ekstra varme. Den rosa genseren er en Bettygenser, også fra Pickles, men den er strikka i DSA Air og Rasmillas Yndlingsgarn-tre år gammel og holder seg fint, selv om nuppefjerneren må frem innimellom. Nede fra venstre er Skappelgenseren min-perfekt ytterplagg nå. Det korallrosa sjalet er en gammel traver, Shetland Triangle i Malabrigo Worsted, så godt brukt at det nupper over hele sjalet. Sist, men ikke minst er Paris Toujours strikka i to tråder Snaeldan totrådsgarn. Den siste dagen jeg glemte å ta bilde, hadde jeg på Frøken Seilergenser og samme sjalet.

Blir jeg ferdig, og resultatet bra, får jeg brukt Audreyjakka mi på 17.mai-jeg ga opp etter to vevstrikka ermer på pinne 15 og gikk over på glattstrikk på pinne 10 på bolen. Planen er å strikke vevstrikk over ermene helt opp, og så avslutte med en icordkant rundt hele jakka for å samle den litt-så får vi se hvordan det blir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar